Herroepingsrecht

Wanneer u van Lorilena een product ontvangen heeft maar u wilt afzien van de koop, kunt u dit retourneren. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u het product zonder opgaaf van reden kunt retourneren.

Indien u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, terug wilt ontvangen, dient u het product zo goed mogelijk verpakt (bij voorkeur in de originele verpakking) te retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor de terugzending en dient het pakket op goede en degelijke wijze terug te sturen. U bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Indien een beschadiging is vastgesteld die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, zijn wij genoodzaakt deze waardevermindering mee te nemen in de creditering van uw aankoopbedrag. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen alvorens we overgaan tot creditering.

We verzoeken u vriendelijk om een retourformulier mee te sturen met uw pakket. U bent niet verplicht het formulier in te vullen, maar door dit te doen, versoepelt u het proces en zorgt u er voor dat we uw retourpakket sneller in behandeling kunnen nemen.

De kosten die u maakt voor het retourzenden van uw pakket kunnen wij helaas niet crediteren.

Garantie

Ieder product in onze webshop is voorzien van 1 jaar volledige garantie, tenzij het anders wordt aangegeven. Mocht er binnen dit jaar een defect aan het product optreden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend product van minimaal dezelfde kwaliteit. Wilt u gebruik maken van onze garantieregeling? Neem dan contact met ons op via info@lorilena.nl.

Het betreft hier een verkopersgarantie die wij zelf aanbieden en afhandelen. Deze garantie doet niks af aan de wettelijk garantie. De wettelijke garantie is van toepassingen op al onze producten en verschilt per product en aanschafprijs. Een product moet dus doen wat u redelijkerwijs mag verwachten, zo staat dat in de wet. Een product gekocht in onze webshop behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Indien u garantie wilt claimen, dient u het product zo goed mogelijk verpakt (bij voorkeur in de originele verpakking) te retourneren. 

We verzoeken u vriendelijk om een retourformulier mee te sturen met uw pakket. U bent niet verplicht het formulier in te vullen, maar door dit te doen, versoepelt u het proces en zorgt u er voor dat we uw retourpakket sneller in behandeling kunnen nemen.

 

Voorwaarden

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Lorilena niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Wij raden u aan altijd een tracking code op te vragen bij PostNL of een andere verzender, zodat u te allen tijde weet waar uw pakket is. U bent in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de correcte aflevering van uw pakket.

Uw pakket dient altijd in een correcte verpakking opgestuurd te worden. We u vriendelijk de originele verpakking te gebruiken voor de retournering indien u deze nog in uw bezit heeft.

 

Crediteren

Indien u binnen 14 dagen uw product herroept en u aangeeft dat u het aankoopbedrag gecrediteerd wilt hebben, zal de creditering van het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding plaatsvinden. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat het product retour ontvangen is of ons bewijsbaar kenbaar is gemaakt dat het product naar ons adres geretourneerd is.

Mogelijk wordt er binnen deze 14 dagen nog contact met u opgenomen omtrent de reden van uw retournering en wordt u een ander aanbod gedaan, zoals een vervangend product. U bent niet verplicht uw reden op te geven en houdt altijd het recht zonder opgave van reden om creditering te vragen.

De creditering zal geschieden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u oorspronkelijk besteld heeft. In het geval van iDEAL en overboeking betreft dit een directe bankoverschrijving van onze rekening naar uw rekening. Wij crediteren iDEAL betalingen en overboekingen uitsluitend naar de rekening waarvan het oorspronkelijk is betaald. U kunt dus niet laten crediteren naar een andere bankrekening dan waar u het van heeft betaald.

Indien een beschadiging is vastgesteld die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, zijn wij genoodzaakt deze waardevermindering mee te nemen in de creditering van uw aankoopbedrag. Wij zullen u hiervan op de hoogte stellen alvorens we overgaan tot creditering.

Retourformulier

Via deze link vindt u een Retourformulier. U kunt dit formulier uitprinten, invullen en meesturen als u uw product retourneert, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. U bent niet verplicht dit formulier mee te sturen, maar retouren met formulier kunnen sneller behandeld worden.

Retouradres

U kunt uw pakket retourneren aan het onderstaande adres:

Lorilena 

Plataanhof 32

5664VB Geldrop